Wat wij doen

Videoproductie

Heb jij een trouwfilm, bedrijfsfilm of een ander videoproject nodig? Wij van Yougo Studio helpen je er graag mee! Wij kunnen als bruiloft videograaf deze mooie dag in stijl voor jullie vastleggen. Ook kunnen we een bewegend digitaal visitekaartje dat jou en jouw bedrijf of product in de spotlight zet maken! Andere video projecten nodig? Stuur ons een berichtje met een beschrijving van de wensen. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Fotografie

Bij Yougo Studio zijn wij gespecialiseerd in trouwfotografie. Wij komen graag deze speciale dag op een passende manier vastleggen. Als trouwfotograaf kunnen wij een complete trouwreportage maken, van de voorbereidingen tot de ceremonie, receptie en afterparty!

Digitaal promotiemateriaal

Heb je een webshop met (nieuwe) producten? Wij kunnen deze in het juiste formaat met de juiste achtergrond en belichting fotograferen, zodat de webshop als een mooi geheel overkomt. Ook maken wij geanimeerde video’s. Een korte (geanimeerde) video kan een product bewegend in beeld brengen met een
beschrijvende tekst erbij. Ook kan een call to action (Koop nu, Klik op de link, Neem contact op) verwerkt worden om de kans te vergroten dat het product bekeken wordt.

Heb je wat anders nodig?