Over Ons

Leer ons kennen

Wij zijn een creatief duo met een voorliefde voor video. Het is onze passie om verhalen mooi in beeld te brengen en dit doen wij elke dag met veel plezier.

Qua karakters verschillen wij soms nogal. Dit maakt ons als team zo sterk. Wij kunnen een project vanuit verschillende invalshoeken benaderen en dit levert veel creatieve mogelijkheden op.

Benieuwd waar wij jou mee kunnen helpen? Neem dan een kijkje op onze diensten pagina via de button hieronder!

Bedrijfsfilm videograaf

Zolang wij onze camera’s en creativiteit kunnen gebruiken komt het helemaal goed!

Wij houden van creativiteit met camera’s

Met ook verschillende studieachtergronden (Marketing en IT), ontdekten we dat we eigenlijk allebei wilden doen wat ons gelukkig maakt; het creatief kunnen zijn met onze camera’s.

We kunnen met trots zeggen dat we al een hoop mooie projecten hebben mogen meemaken, maar we kijken graag vooruit. We willen nog veel meer mooie video’s en foto’s creëren. Zolang wij onze camera’s en creativiteit kunnen gebruiken komt het helemaal goed!

Hebben jullie vragen voor ons of zijn jullie benieuwd naar ons als persoon? Wij zijn open en toegankelijk in onze communicatie, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag vrijblijvend (online) kennis met elkaar!

Bruiloft